Stichting Caviaopvang De Reddertjes
Schinveld, Limburg.

Sponsor een cavia

Deze pagina is toegewijd aan de vaste bewoners van onze opvang. Dit zijn dieren die wegens verschillende redenen niet kunnen verhuizen. Veelal zijn dit gezondheidsproblemen, zoals: chronische ziektes, oude dieren, dieren met een handicap en dieren met een afwijking. Maar ook kunnen deze dieren ernstig getraumatiseerd zijn, waardoor deze niet herplaatst kunnen worden. Uiteenlopende redenen dus. Wij kiezen wat het beste voor het dier is en soms houdt dat in dat ze op een verantwoorde manier gelukkig en oud mogen worden in onze opvang. Deze vaste bewoners kunnen gesponsord worden.

Door het sponsoren van een cavia, wordt er bijgedragen aan de kosten die er dagelijks voor deze cavia’s gemaakt worden. Dit loopt uiteen van voeding, verzorging, medicatie of een onverwachts dierenartsbezoek. Één cavia kan door meerdere mensen worden geadopteerd (maximaal 3 sponsoren per dier). Er kan ook gekozen worden, om de enige sponsor van een dier te zijn, dan bedragen de kosten €50 per jaar. De betaling hiervan kan worden overgemaakt naar de bankrekening van de stichting. Bij sponsoring blijft de cavia in onze opvang. 

Aan het begin van de adoptie krijgen de mensen een certificaat per mail met de naam, foto en informatie van de cavia. Het is mogelijk om in de opvang zelf een cavia uit te kiezen die u wilt adopteren. Alle cavia's uit de opvang staan ook op onze Facebook pagina in het album:  Sponsor cavia’s. Bij sommige cavia's is er ook meer informatie te vinden over hun verleden. Dit kan helaas niet bij alle cavia's worden gezet, wegens privacy redenen. Het sponsor bedrag bedraagt 25 euro per jaar per cavia. 

Als cavia's overlijden in de opvang, zullen de adoptanten op de hoogte worden gesteld. U heeft dan de mogelijkheid om een andere cavia te adopteren of de adoptie stop te zetten. 

De cavia's die financieel zijn geadopteerd, blijven in principe voor de rest van hun leven in de opvang. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt als een cavia om een of andere reden beter af is op een andere plek of in een andere groep. 

Die dieren die in de opvang blijven proberen we een zo natuurlijk mogelijk en fijn leven te geven. Vrijwel alle cavia'a zitten in ruime buiten verblijven. Als het niet mogelijk voor een cavia, woont hij of zij in een ruim binnen verblijf.

Sponsor cavia's

Noortje

Noortje

Noortje is in haar cavialeventje al heel vaak verhuisd. Ze mag daarom nu lekker in de opvang oud worden.

Noortje is financieel volledig geadopteerd door Anja Soentpiet.

Valentijn

Valentijn

Deze kleine kerel van ca juni 2020 komt uit extreme doorfok/incest. Hij is ook veel te klein voor zijn leeftijd.

Valentijn is financieel geadopteerd door: 1: Daniella Peters 2: Moon Verheij 3: Mark Van Bon

Tijger

Tijger

Tijger heeft last van chronische luchtwegproblemen en blijft daarom lekker in de opvang wonen.

Tijger is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos.

Lotte

Lotte

Lotte is financieel volledig geadopteerd door Gabor Heeres

Doris

Doris

Doris is geboren in december 2019 maar helaas blind. Ze blijft daarom lekker bij ons in de opvang wonen.

Doris is financieel volledig geadopteerd door Wendy Kokkelkoren, Guido Dieteren en de dochters.

Captain Hook

Captain Hook

Captain Hook de broer van Dante Is van is van 2016 en is blind om die reden blijft hij in de opvang wonen. Hij is natuurlijk ook bijna 5 dus om die reden en t feit dat hij en zijn broer heel erg close zijn blijven de beide ook in de opvang wonen.

Captain Hook is financieel volledig geadopteerd door: Dylan en Kelly Vandenbroucke

Uzi

Uzi

Uzi is van ca begin 2021 hij werd door de dierenambulance in het bos uitgezet gevonden samen met nog een beertje die we forest genoemd hebben hij is via de Vooropvang waar ze terecht kwamen naar ons gekomen . Helaas ik hij te bang en getraumatiseerd om uiteindelijk naar een nieuw thuis te laten gaan om die reden is er besloten dat hij in de opvang zal blijven wonen.

Uzi wordt volledig financieel geadopteerd door Karin De Vos

Blizzy

Blizzy

Blizzy is een lieve dame van ca medio 2018. Zij en haar zusje Dizzy zijn beide blind en blijven om die reden in onze opvang wonen. Ze zijn in juni 2021 hier komen wonen.

Lieve Blizzy wordt financieel geadopteerd door: 1 Karin De Vos 2 Dieudonnee Cobben 3 Dieudonnee Cobben

Alvin

Alvin

Alvin is van begin 2021 hij kwam binnen van een laten we t licht uitdrukken helse plek geboren in de duisternis en viezigheid. En op een plek van mishandeling, hij werd herplaatst maar tijdens zijn puberen bleek hij niet meer samen te kunnen met zijn toen al puberende maatje samen kwamen ze hier op vakantie in de hoop mss iets voor het gezin te kunnen betekenen helaas overleed zijn maatje Benji hier aan nierfalen. We probeerden alvin met een paar beren samen te zetten. In een groepje ging dat goed maar eenmaal de individuele koopontbinding was het net of hij een kortsluiting kreeg en dook bovenop de beren die we probeerden te matchen. Na goed overleg met zijn baasjes is besloten hem terug te nemen in de opvang en hem een thuis te bieden in de groep als hij met een cavia alleen zit is hij een tikkende tijdbom echter bleek hij zich hier in de grote groep met veel ruimte en veel anderen beren wel heel happy en relax te voelen. Om deze reden blijft hij de rest van zijn leventje in de opvang wonen.

Alvin wordt volledig financieel gesponsord door: Michele Sport.

Dave

Dave

Dave is van dec 2020 hij blijft hier wonen omdat hij heel erg bang blijft maar vooral omdat hij veel te weinig groeit en gevoelige luchtwegen heeft . Zijn beide broertjes woonden ook in de opvang maar zijn helaas overleden.

Dave is financieel volledig geadopteerd door Peter en Petra Pelgrom

Dion

Dion

Dion woont al in de opvang sinds hij vier weken oud is en wordt helaas elke keer weer door iedereen gepasseerd. We hebben besloten dat t lang genoeg heeft geduurd en de opvang is nu zijn forever home. Hij mag nu in vrijheid in de groep leven.

Dion wordt volledig financieel geadopteerd door Angeli Bijsterbosch

Lyra

Lyra

Lyra is van gokken we begin 2020 kwam okt 2021 zwanger binnen�� Omdat ook zij een satijncavia is en satijn dus kwetsbaarder zijn blijft ook zij hier wonen.

Lyra wordt volledig financieel geadopteerd door:Peter Pelgrom en Petra Bakker

Romeo

Romeo

Romeo is volledig financieel geadopteerd door:José Öllers

Fiona

Fiona

Fiona wordt financieel geadopteerd door 1: Ralf Hempe 2: Gabor Heeres 3: Sav de Bruin

Lexi

Lexi

Lexi kwam met een groep van 37 beren en zeugen in september binnen in onze opvang. Ze is van gokken we april/mei 2021 Helaas waren zij en 18 andere zeugjes vooral jonger dan haar en leeftijdgenoten zwanger. De meesten zijn van dode jongen bevallen of overleden tijdens de bevalling. �� Deze lieve dame is aan een zijde blind en haar andere oog ziet beperkt heeft vaak ook ontstekingen in haar oogjes ze blijft daarom hier wonen. Daarnaast komt ze uit extreme incest.

Lexi wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos.

Roosje

Roosje

Roosje kwam binnen juli 2021 ze is van 24/02/2021. Was bij de Vorrige baas bevallen en raakte tijdelijk verlamd. Ze heeft daarbij problemen aan haar heupen overgehouden de andere dieren waar ze mee binnen kwam kunnen gelukkig wel verhuizen. Zij moet hier blijven.

Roosje is financieel geadopteerd door: 1. Ralf Hempe 2. Cynthia Mirani 3. Dieudonnee Cobben

Rolo

Rolo

Rolo kwam binnen in onze opvang in juni 2021. Is uitgeplaatst als leen beertje omdat de oude billy zijn maatje verloor. Helaas na een paar maanden overleed billy en kwam Rolo zoals afgesproken terug naar de opvang. En zoals iedereen weet dieren die terugkomen worden niet uitgeplaatst. Zijn leen adoptie mama wilde hem wel graag sponsoren.

Rolo is volledig financieel geadopteerd door: Daniëlle Hameleers.

Flora

Flora

Flora wordt volledig financieel geadopteerd door Monique Menten.

Sirius

Sirius

Sirius blijft in de opvang wonen omdat hij vanwege zijn satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft,

Sirius word financieel volledig gesponsord door Jouke Huisman-van den Brink

Rambo

Rambo

Rambo is terug sinds mei 2021 hij is van eind 2019 hij was na zware verwaarlozing en mishandeling in de opvang gekomen is toen verhuisd en terug gekomen daarom blijft hij nu in de opvang wonen.

Rambo is financieel volledig geadopteerd door Silvia Keij

Shauny

Shauny

Shauny is hier geboren 5 aug 2021 haar moeder kwam uit extreme doorfok en werd door haar zoon gedekt. Haar vader is dus tevens haar broer ( otis) mama is helaas overleden. Van de vijf baby’s hebben drie het door problemen/afwijkingen niet gered zij en haar zusje didi blijven daardoor hier in de opvang wonen ze groeien onvoldoende en hun bouw klopt niet

Shauny is volledig financieel geadopteerd door Jolanda Telman

Paris

Paris

Paris is een knap zeugje geboren in 2020. Ze is een zusje van Dakota en komt uit inteelt, is getraumatiseerd en hysterisch bang. Ook heeft ze longproblemen waardoor ze bij ons binnen in de opvang verblijft.

Paris is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos

Didi

Didi

Didi is hier geboren 5 aug 2021 haar moeder kwam uit extreme doorfok en werd door haar zoon gedekt. Haar vader is dus tevens haar broer ( otis) mama is helaas overleden. Van de vijf baby’s hebben drie het door problemen/afwijkingen niet gered zij en haar zusje Shauny blijven daardoor hier in de opvang wonen ze groeien onvoldoende en hun bouw klopt niet.

Didi is financieel volledig geadopteerd door Daphne Pelgrom

Noa

Noa

Noa kwam binnen 10-01-2021 is van mei 2019 de lieverd heeft schade aan zijn voorpootje waardoor hij niet kan verhuizen.

Noa wordt volledig financieel geadopteerd door; Karin De Vos

Simba

Simba

Simba kwam binnen met haar zusje Toffe. 24 maart 2021 ( ze zijn van medio 2019 )ze zouden eigenlijk verhuizen naar een geweldig thuis maar door omstandigheden moest dit even uitgesteld worden. Helaas zijn de twee Zo eigen geworden hier en ook vooral toffee is erg gesteld op iedereen van t team komt je begroeten komt haar dagelijkse knuffels halen. Loopt met je mee en helpt bij t verschonen ( Nja eigenlijk aandacht vragen). Omdat we hier de regel hebben dat wanneer dieren een jaar in de opvang zijn we ze niet meer uitplaatsen en zeker in hun geval zou t voor hun voelen als afgedankt worden want dit voelt intussen als hun thuis ( ze genieten van de vrijheid buiten ) daarom in overleg met de mensen die haar eigenlijk zouden adopteren besloten hun beide hier te laten blijven wonen.

Simba wordt financieel geadopteerd door: 1: Dieudonnee Cobben 2: Carla Scheeren 3: Gabor Heeres

Rusty

Rusty

Rusty kwam binnen in de opvang 23 sept 2021 hij is geboren op 25-05-2021 Hij zou eigenlijk op 27 dec gecastreerd worden en naar lieve mensen verhuizen, maar helaas bleek hij bij controle vooraf ADD te hebben waardoor de castratie niet door kon gaan en hij aan de medicatie moest. Om die reden blijft rusty hier wonen we hopen natuurlijk dat we de ADD onder controle kunnen houden zodat hij nog een mooi en lang leven hier heeft in de buiten groep

Rusty wordt volledig financieel geadopteerd door Annelie en Alfons Mattheij

Chantal

Chantal

Chantal kwam binnen op 7 dec 2021. Ze is geboren medio 2016 door haar leeftijd blijft ze dus lekker in de opvang om haar oude dag te slijten.

Chantal wordt volledig financieel geadopteerd door:Monique Menten

Shamir

Shamir

Shamir kwam binnen in Jan 2022 hij blijft in de opvang wonen omdat hij vanwege zijn satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft

Shamir wordt financieel geadopteerd door: 1 :Gabor Heeres 2:Janneke van der Bie 3:Barbara Koopal en Eline

Joep

Joep

Joep wordt volledig financieel geadopteerd door:Alicija Karp

Jolientje

Jolientje

Jolientje en Inaya kwamen samen met panda en Ukkie binnen in feb 2022 Ze zijn dan allen ruim 3 jaar oud en van dezelfde liefdevolle eigenaresse. We werden door een fam lid benaderd met de vraag of we deze twee koppels konden opvangen en herplaatsen, dit viel hun baasje enorm zwaar maar aangezien ze een zwaar gevecht heeft tegen een vreselijke ziekte konden ze helaas niet meer voor de schatjes zorgen. Wij hebben toen direct besloten een uitzondering te maken door deze situatie en vinden het belangrijker dat mevrouw zich richt op haar gevecht tegen de ziekte dan dat ze zich ook steeds zorgen moet maken waar haar schatjes zouden zijn. Wij hebben daarom direct toen aangeboden deze vier permanente huisvesting te bieden en op te nemen in de sponsor dieren zodat mevr zich geen Zorgen zou hoeven maken over haar kindjes. En ze altijd ok beeld materiaal informatie of een bezoekje ( indien ze sterk genoeg is) mag vragen Bij hoge uitzondering dus dat deze vier lieverds gratie krijgen en zonder. Medische reden of hoge leeftijd in onze opvang mogen verblijven.

Jolientje is financieel geadopteerd Dylan en Kelly Vandenbroucke.

Mila

Mila

Deze lieverd kwam als jong al zwanger binnen heeft een miskraam gehad maar helaas wat schade aan haar heupjes/ onderrug opgelopen waardoor ze hier blijft.

Wordt volledig financieel geadopteerd door:Miranda Nijpels

Atilla

Atilla

Deze lieverd is samen met 5 vriendjes een aantal jaar geleden herplaatst door verhuizen van hun baasjes moesten de lieverds helaas terug naar hier verhuizen. Ze zijn intussen alweer eventjes hier en leven vrolijk in onze buitengroep. Dit was ook de reden van verhuizen ze woonden lekker buiten maar de baasjes gingen kleiner wonen en om de 6 boys in een kooi te gaan houden was dus geen optie. Moedige keus waarbij het belang van de dieren voor ogen werd gehouden en zo hoort het ook. Deze ex Reddertjes vinden dus nu hier hun forever home terug thuis bij de Reddertjes ❤️❤️ welkom jongens

Atilla wordt volledig financieel geadopteerd door:Janneke Grim

Naomi

Naomi

Deze lieverd is geboren in sept 2021 uit een satijn mama. Moeder overleed toen ze een par dagen oud was aan de gevolgen van satijnziekte. Ook papa was een satijn om die reden word deze lieverd niet uitgeplaatst❤️

Naomi wordt financieel geadopteerd door: 1 José Öllers 2 Patricia Kloetstra 3:Gabor Heeres

Luc

Luc

Luc wordt volledig financieel geadopteerd door: Jesse Hoekstra

Shine

Shine

Shine kwam in april 2022 binnen en blijft ivm satijn in de opvang wonen. Dit omdat hij vanwge zijn satijnen vacht kwetsbaarder is en extra zorg nodig heeft zijn vader Malin ook hier wonen, beide komen uit oeps nestjes bij mensen waarbij Malin zijn moeder weer dekte en daaruit kwam Shine.

Shine wordt volledig financieel geadopteerd door: Gabor Heeres

Malin

Malin

Malin kwam in april 2022 binnen en blijft ivm satijn in de opvang wonen. Dit omdat hij vanwge zijn satijnen vacht kwetsbaarder is en extra zorg nodig heeft zijn zoontje Shine blijft ook hier wonen, beide komen uit oeps nestjes bij mensen waarbij Malin zijn moeder weer dekte en daaruit kwam Shine.

Wordt volledig financieel geadopteerd door:Ingrid Palsenberg-Hageman

Annabel

Annabel

Annabel is in de opvang sinds 29-05-22. Ze is geboren begin 2020 blijft in de opvang wonen Ivm problemen met cystes.

Annabel wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos

Joop

Joop

Joop kwam in de opvang op 08-06-2022. Hij komt uit satijnlijn en ernstige inteelt daarnaast zijn hij en zijn broers extreem bang. Daarom is besloten ze hier te laten verblijven vooral door de ernstige incest.

Joop wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos en Mark Van Bon

Jupiter

Jupiter

Jupiter is in de opvang geboren samen met zijn zusje en broers op 20-03/2023 beide ouders waren satijn en ernstige incest Daardoor zijn ze ook heel erg klein hebben enorme achterstand in de groei Ze blijven daarom in de opvang wonen.

Jupiter wordt volledig financieel geadopteerd door:Nicole Corver-Dijsselbloem

Joup

Joup

Joup kwam in de opvang op 08-06-2022. Hij komt uit satijnlijn en ernstige inteelt daarnaast zijn hij en zijn broers extreem bang. Daarom is besloten ze hier te laten verblijven vooral door de ernstige incest.

Joup wordt volledig financieel geadopteerd door:Sandra Wehrens

Jaap

Jaap

Jaap kwam in de opvang op 08-06-2022. Hij komt uit satijnlijn en ernstige inteelt daarnaast zijn hij en zijn broers extreem bang. Daarom is besloten ze hier te laten verblijven vooral door de ernstige incest.

Jaap wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos

Speedy

Speedy

Speedy is door ons weggehaald uit ernstige verwaarlozing op 12-06-2022 helaas blijkt de lieverd ernstige hartklachten te hebben waarvoor hij levenslang medicatie nodig heeft hij zal helaas hierdoor ook niet oud worden speedy is geboren begin 2022

Speedy wordt volledig financieel geadopteerd door:Monique Menten

Wolf

Wolf

Wolf is in de opvang geboren samen met zijn zusje en broers op 20-03/2023 beide ouders waren satijn en ernstige incest Daardoor zijn ze ook heel erg klein hebben enorme achterstand in de groei Ze blijven daarom in de opvang wonen

Wolf wordt volledig financieel geadopteerd door:Karin De Vos

Mark

Mark

Mark is financieel volledig geadopteerd door Mark van Bon.

Catweazle

Catweazle

Catweazle is financieel volledig geadopteerd door Claudia Nouwens

Kalu

Kalu

Kalu kwam net als Bagheera, Tijger en Furby in september 2020 binnen met een groep van 30 beren. Helaas had ook hij teveel van giftige planten te eten gehad en daardoor is zijn immuunsysteem aangetast. Hij is heel erg gevoelig en vaak ziek dus heel vatbaar. Om deze reden blijft deze kanjer in de opvang binnen wonen.

Kalu is financieel volledig geadopteerd door Dieudonnee Cobben.

Orion

Orion

Orion blijft in de opvang wonen omdat hij vanwege zijn satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft,

Orion wordt volledig financieel geadopteerd door:José Öllers

Faith

Faith

Faith, geboren maart 2020 (schatting). Hij kwam hier binnen via de reddingsactie, waarbij 36 beren zijn gered. Door een onbehandelde middenoorontsteking is zijn evenwichtsorgaan en vermoedelijk ook iets in de hersenen beschadigd, Hierdoor kan Faith alleen naar boven kijken en is zijn kopje scheef. Ondanks zijn afwijking is hij vrolijk, gelukkig en lijdt hij zeker niet.

Faith is financieel geadopteerd door: 1. Carla Slootweg 2. Dylan Vandenbroucke 3. Kelly Callens

Polaris

Polaris

Polaris geb schatten we juli 2021 binnen gekomen okt 2021blijft ivm satijn in de opvang wonen. Dit omdat hij vanwege zijn satijnen vacht kwetsbaarder is en extra zorg nodig heeft.

Polaris wordt volledig financieel geadopteerd door :Dieudonnee Cobben

José

José

Jose is in de opvang geboren samen met haar broers op 20-03/2022 beide ouders waren satijn en ernstige incest Daardoor zijn ze ook heel erg klein hebben enorme achterstand in de groei Ze blijven daarom in de opvang wonen.

Jose wordt volledig financieel geadopteerd door:Petra Bakker en Peter Pelgrom

Virginia

Virginia

Virginia wordt volledig financieel geadopteerd door:Angelique Demers en Norbert

Tony

Tony

Tony is een ex reddertje die helaas okt 2022 terug kwam in de opvang door omstandigheden

Tony wordt volledig financieel geadopteerd door:Brenda Quaaden

Raider

Raider

Raider is in de opvang sinds juni 2022 hij komt uit de groep 49 zwaar verwaarloosde dieren heeft een anaal verlamming en kan hierdoor niet verhuizen.

Raider wordt volledig financieel geadopteerd door:Monique Menten

Jack Sparrow

Jack Sparrow

Jack Sparrow kwam in de opvang in april 2022 hij is gevonden gedumpt in een doos met 25 andere cavias Zijn linker oog heeft schade rechts is slechtziend Hij is van begin 2022.

Jack Sparrow wordt financieel geadopteerd door: 1:Barbara Koopal en Eline 2:Femke Stultiens-Hanssen 3:Suzy Former

Steve

Steve

Steve kwam samen met Tony eind 2022 terug in de opvang Zij zijn ex Reddertjes en blijven daarom hier wonen Helaas door verandering van baan moest hun baasje veel reizen en kon daardoor niet meer voor ze zorgen.

Steve wordt volledig financieel geadopteerd door: Brenda Quaaden.

Goomy

Goomy

Goomy kwam binnen op 12 juni 2022 (Spanbroek groep) Hij zat in de adoptie na een lang herstel helaas kreeg hij oogproblemen waardoor hij een oog verloor.

Goomy wordt volledig financieel geadopteerd door Dylan Vandenbroucke

Onyx

Onyx

Onyx is een ex Reddertje die door omstandigheden retour kwam.

Onyx wordt volledig financieel geadopteerd door Caroline Wirtz

Buddy

Buddy

Buddy kwam binnen op 12 juni 2022 (Spanbroek groep) Hij kwam doodziek en ondervoed binnen na lang herstel kon hij in de groep Hij is extreem bang het duurde dan ook best een poos eer we een goede foto konden maken want hij krijst alles bijeen bij menselijk contact en is doodsbang.

Buddy wordt volledig financieel geadopteerd door:Kissy Toorenburg

Hannah

Hannah

Hannah is geboren in de opvang op 6 jan 2023 ze komt uit extreme incest en vanwege gezondheidsproblemen blijft zij in de opvang wonen.

Hannah wordt volledig financieel geadopteerd door: Hanneke Buurtpunt ViaTimpunt Pink

Laury

Laury

Laury is geboren in de opvang op 3 jan 2023. Helaas komt ze voort uit satijn waardoor we haar en haar zusje en broertje niet uitplaatsen Ook blijven ze erg achter in groei en ontwikkeling.

Laury wordt volledig financieel geadopteerd door:Silvia Keij

Anton

Anton

Anton kwam terug in de opvang in 2023 hij was uitgeplaatst geweest naar een ander ex Reddertje toen deze zijn broer verloor Toen zijn maatje overleed kwam Anton terug in de opvang en krijg hier nu zijn forever home in onze beren groep

Anton Wordt volledig financieel geadopteerd door: Fam Eggen

Dani

Dani

Dani kwam zomer 2021 in de opvang hij is slechtziend daardoor bleef hij bij ons en omdat hij al teveel baasjes had gehad vooor hij bij ons kwam Begin 2022 werd bij hem een nier aandoening geconstateerd

Dani wordt volledig financieel geadopteerd door:Jesse Hoekstra

Eva

Eva

Eva werd door ons weggehaald in Jan 2022 met een grote groep verwaarloosde dieren uit Groningen helaas was haar achterpoot gebroken geweest en niet goed hersteld en daardoor steekt onder de huis haar bot naar buiten haar andere poot had de kruisband gescheurd Omdat haar achterpootjes dus zwakker en gevoeliger zijn blijft deze lieve dame in de opvang wonen

Eva wordt volledig financieel geadopteerd door:Daniëlle Sondij

Jimmy

Jimmy

Jimmy is in maart 2023 terug gekomen naar de opvang na overlijden van zijn vriendje Als ex reddertje blijft hij dan ook in de opvang wonen ❤️

Jimmy wordt volledig financieel geadopteerd door:Iris en Oria

Mowgli

Mowgli

Mowgli wordt volledig financieel geadopteerd door Sterre en Anita

Peggy

Peggy

Pegfy kwam in sept 2022 in de opvang Ze komt uit satijnlijn en ernstige inteelt daarnaast zijn zij haar zusjes en broertje Paige pearl en Jelle extreem bang Daarom is besloten ze hier te laten verblijven vooral door de ernstige incest

Peggy wordt volledig financieel geadopteerd door Dieudonnee Cobben

Paige

Paige

Paige kwam in sept 2022 in de opvang Ze komt uit satijnlijn en ernstige inteelt daarnaast zijn zij haar zusjes en broertje Pegfy pearl en Jelle extreem bang Daarom is besloten ze hier te laten verblijven vooral door de ernstige incest

Paige wordt volledig financieel geadopteerd door:Suzy Former

Larry

Larry

Larry is geboren in de opvang op 3 jan 2023 Helaas komt ze voort uit satijn waardoor we hem en zijn zusje niet uit plaatsen Ook blijven ze erg achter in groei en ontwikkeling

Larry wordt volledig financieel geadopteerd door:Kiki Dalm en Gies

Daddy

Daddy

Daddy zit al in de opvang sinds mei 2022 hij kwam binnen met zijn zoontje Daddy zelf is van begin 2022, Hij is ontzettend lief Omdat hij blind is blijft hij in onze opvang wonen

Daddy wordt volledig financieel geadopteerd door Stefan Pelgrom

Elliot

Elliot

Eliot is geboren in de opvang op 15-08-2022 zijn moeder Aragon kwam binnen 12 aug2022 samen met een beertje ze was door mensen tijdens hun vakantie op de vakantieboerderij samen met de beer in een doosje gestopt en aan de kinderen meegegeven. De mensen totaal onvoorbereid op cavias en zonder enige kennis namen ze maar mee Om thuis in Antwerpen tot de ontdekking te komen dat een twee geslachten waren en de zeug zwanger. Hem hadden ze in een kooitje geplaatst en zij woonde in een doos, toen werd onze hulp ingeroepen Aragon kreeg een schimmel en ze moesten per direct weg Drie dagen na binnenkomst kreeg Aragon drie baby’s Ze had zelf het gewicht van amper 400 gram veel te klein de baby’s waren mini en al snel de conclusie dat deze ook niet gezond waren eentje overleed met drie weken de ander met 3,5 maanden. Eliot en zijn moeder hebben beide best vaak problemen met de darmflora Met 8 weken was Eliot pas 112 gram hij groeit gestaag en is nog steeds veel te klein na ruim 7 maand is hij nog steeds geen 400 gram het mannetje ( of het pap was weten we niet overleed aan hartproblemen Eliot blijft om deze reden in de opvang wonen

Elliot wordt volledig financieel geadopteerd door:Anouk Siegers

Louise

Louise

Louise woont in de opvang sinds 23-12-2023 ze werd samen met papa broertje en zusje uitgezet, ze blijft in de opvang wonen omdat zij vanwege haar satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft Ze is geboren ca eind nov 2022

Louise wordt volledig financieel geadopteerd door Stefan Pelgrom

Jelle

Jelle

Jelle kwam in sept 2022 in de opvang Hij komt uit satijnlijn en ernstige inteelt daarnaast zijn hij en zijn zusjes Paige pearl en Peggy extreem bang Daarom is besloten ze hier te laten verblijven vooral door de ernstige incest.

elle wordt volledig financieel geadopteerd door Angeli Bijsterbosch

Pearl

Pearl

Pearl woont in de opvang sinds sept 2022 ze blijft in de opvang wonen omdat ze vanwege haar satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft Ze is geboren ca mei 2022 Daarnaast zijn zij dr zusjes en de broertje paige peggy en Jelle extreem bang en bleven lang achter in groei.

Pearl wordt volledig financieel geadopteerd door: Henriette Geraedts

Aragon

Aragon

Aragon kwam binnen 12 aug 2022 samen met een beertje ze was door mensen tijdens hun vakantie op de vakantieboerderij samen met de beer in een doosje gestopt en aan de kinderen meegegeven. De mensen totaal onvoorbereid op cavias en zonder enige kennis namen ze maar mee Om thuis in Antwerpen tot de ontdekking te komen dat een twee geslachten waren en de zeug zwanger. Hem hadden ze in een kooitje geplaatst en zij woonde in een doos, toen werd onze hulp ingeroepen Aragon kreeg een schimmel en ze moesten per direct weg Drie dagen na binnenkomst kreeg Aragon drie baby’s Ze had zelf het gewicht van amper 400 gram veel te klein de baby’s waren mini en al snel de conclusie dat deze ook niet gezond waren eentje overleed met drie weken de ander met 3,5 maanden alleen eliot leeft nog beide hebben best vaak problemen met de darmflora Met 8 weken was Eliot pas 112 gram Aragon is nog steeds mini en vanwege haar problemen blijft ze dan ook in de opvang wonen Haar mannetje overleed aan hartproblemen

Aragon wordt volledig financieel geadopteerd: Kelly Roebroeks

Kion

Kion

Kion woont al in de opvang sinds mei 2022 Hij blijkt een beschadigd middenoor te hebben en blijft daarom in de opvang wonen woont om die reden ook binnen en niet in de grote buiten groep.

Kion wordt volledig financieel geadopteerd door:Andrea Beckers

Blondie

Blondie

Op 7april 2023 kregen we een apje van de kinderboerderij deze dame was over het hek gegooid en niet echt in goede conditie of we haar konden ophalen. Uiteraard hebben we dat gedaan en al meteen zagen we aan haar dat er iets niet klopte. Ze ging begin mei mee naar de dierenarts waar geconstateerd werd dat deze dame de ziekte cushing heeft ( dit hadden we zelf nog nooit in cavias meegemaakt) dus dit is de reden dat de lieverd hier blijft wonen Welkom lieverd ❤️

Blondie wordt volledig financieel geadopteerd door Monique Menten

Shanine

Shanine

Shanine is geboren op 29-01-2023 Helaas komen zijn ouders al uit ernstige incest en is dit een reden om hem niet uit te plaatsen hij bleef en blijft erg achter in ontwikkeling

Shanine wordt volledig financieel geadopteerd door Monique Menten

Vin

Vin

Vin 09-08-2020 kwam eind mei 2023 bij ons binnen samen met zijn broer Flex Vin mist een oogje en heeft gebitsproblemen en blijft daarom in de opvang wonen Hij woont in de buitengroep Zijn broer binnen Ivm ernstige hartproblemen

Vin wordt volledig financieel geadopteerd door: Kissy Toorenburg

Flappie

Flappie

Flappie kwam op 12/07/2022 in de opvang exact een jaar geleden�� hij was toen ca 8 weekjes oud. Hij is weggehaald met de zgn Spanbroek groep waarvan de meeste volgers het vreselijke verhaal kennen, zo niet staat ergens een post ca een jaar geleden incl foto’s . Na een jaar vinden we het wel goed geweest voor deze lieverd Niemand wilde hem en zijn beste maatje Billy adopteren Billy kwam een maandje later in de opvang. We vinden dat het voor hun nu klaar is en ze krijgen hier hun forever home Vooral na de ellendige start die deze lieverd heeft gehad in zijn leven kwam meer dood dan levend binnen met een zware longontsteking. Welkom thuis lieverd ❤️

Flappie wordt volledig financieel geadopteerd door Nicole De Jong

Billy

Billy

Billy werd afgestaan in juli 2022 na plots overlijden van zijn vrouwtje. In de opvang werd hij beste maatjes met flappie, echter is er niemand geweest die hen adopteerde Gezien t feit dat ze onafscheidelijk zijn en we het voor flappie na een jaar wachten op een liefdevol thuis en Billy al 11 maand wel genoeg vinden hebben de beide heren hier hun forever Home

Billy wordt volledig financieel geadopteerd door:Judith van Sport Kelder

Pumpkin Spice

Pumpkin Spice

Pumpkin spice wordt volledig financieel geadopteerd door:Caroline Wirtz

Dex

Dex

Dex wordt volledig financieel geadopteerd door Monique Menten

Ressler

Ressler

Ressler wordt volledig financieel geadopteerd door Monique Menten

Pieper

Pieper

Pieper wordt volledig financieel geadopteerd door:Silvia Keij

Chucky

Chucky

Chucky wordt volledig financieel geadopteerd door: Slootweg Carla Gerhard

Milou

Milou

Milou wordt volledig financieel geadopteerd door: Stefan Pelgrom

Kevin

Kevin

Kevin ( een zeugje vernoemd naar de vrouwelijke vogel van tekenfilm up) kwam binnen in juni zwanger van haar broertjes maar is zelf uit incest ze is veel te klein voor haar leeftijd en blijft daarom hier wonen

Kevin wordt volledig financieel geadopteerd door Fam. Mulderij

Daantje

Daantje

Daantje kwam in juni 2023 binnen ze is pas een jaartje maar heeft ernstige gedragsproblemen problemen 1 op 1 of in een kleine groep terroriseert ze alles en valt iedereen aan En bijt zich hier in dan ook vast Na veel pogingen hebben we haar in onze grote groep gezet en daar werd korte metten gemaakt met haar gedag in de groep van 75 dames en castraten gaat het wel goed maar met kleine groepen of losse dieren en zelfs castraat is het oorlog Ze blijft om die reden hier want al die pogingen geven haat natuurlijk ook de nodige stress

Daantje wordt volledig financieel geadopteerd door:Suzy Former

Lilly

Lilly

Lilly kwam in de opvang met vriendin puk puk was nog jong en gezond en kon verhuizen Lilly zit echter onder de vetbulten en blijft daarom hier wonen

Lilly wordt volledig financieel geadopteerd door.Fam. Velthorst

Scotty

Scotty

Scotty kwam terug in de opvang na overlijden van haar vriendinnetje ze is ruim 2 jaar weggeweest en is zelf van begin 2021

Scotty wordt volledig financieel geadopteerd door:Angeli Bijsterbosch

Hazel

Hazel

Hazel kwam terug in de opvang na overlijden van haar castraat

Hazel/ kaneeltje wordt volledig financieel geadopteerd door: Maaike Warmenhoven

Harry

Harry

Harry wordt volledig financieel geadopteerd door:Monique Menten

Nutella

Nutella

Nutella wordt volledig financieel geadopteerd door:Iris van der Heijden

Dobbey

Dobbey

Dobbey wordt volledig financieel geadopteerd Bianca Masolijn

Hyacinth

Hyacinth

Hyacinth wordt volledig financieel geadopteerd door:Monique Menten

Does

Does

Does wordt volledig financieel geadopteerd door:Silvia Keij

Dwayne

Dwayne

Dwayne wordt volledig financieel geadopteerd door:Suzy Former

Hortensia

Hortensia

Hortensia wordt volledig financieel geadopteerd door: Lowie Leenders

Dolly

Dolly

Dolly wordt volledig financieel geadopteerd door:Tara Schuncken en Mireille Kelleter

Sjaak

Sjaak

Sjaak kwam samen met John voorjaar 23 in de opvang hij is bijna 4 aangezien we geen skinnys uitplaatsten blijft hij hier wonen

Sjaak wordt gesponsord door: 1:Barbara Koopal en Eline 2: 3:

Uk

Uk

Uk kwam in aug 2023 bij ons hij is van febr 2023 aangezien we geen skinny uitplaatsen blijft hij hier wonen

Wordt financieel geadopteerd door: 1)Barbara Koopal en Eline 2) 3)

Vidar

Vidar

Vidar is ook geboren in de opvang op 14-06-2023 hij is blind geboren en blijft daardoor hier wonen

Vidar wordt volledig financieel geadopteerd door:Ingrid Spix

Emilio

Emilio

Emilio werd op 02-07-23 geboren en weegt nu hij drie maand is pas krapaan 234 gram Aangezien zowel hij als zijn twee broers teveel achterblijven blijven ze hier wonen

Emilio wordt volledig financieel geadopteerd door:Natasja Deut

Erik

Erik

Erik werd op 02-07-23 geboren en weegt nu hij drie maand is pas krapaan 215 gram Aangezien zowel hij als zijn twee broers teveel achterblijven blijven ze hier wonen

Seppe

Seppe

Wordt volledig financieel geadopteerd door:Stefan Pelgrom

Erwin

Erwin

Erwin werd op 02-07-23 geboren en weegt nu hij drie maand is pas krapaan 309 gram Aangezien zowel hij als zijn twee broers teveel achterblijven blijven ze hier wonen. Daarnaast is hij volledig blind geboren

Felix

Felix

Felix is nog jong 16 juli 2023 maar is te klein voor zijn leeftijd . omdat zijn mama ernstige hartproblemen had en de risico’s voor hem en zijn nestgenootjes te groot zijn blijft hij hier wonen, een zusje is helaas al aan haar hart overleden ��

Felix wordt volledig financieel geadopteerd door:Caroline Swennen

Carl

Carl

Carl van ca dec 2022 en werd door ons in juli 2023 weggehaald is samen met nog 35 andere beren, een groot aantal waren er niet goed aan toe en hebben we helaas niet kunnen redden. Carl was ernstig gewond waarvan een beet zijn oog beschadigd heeft zoals op de foto te zien is, daarnaast is hij extreem bang door alles wat gebeurd is en die reden blijft hij hier wonen.

Carl wordt volledig financieel geadopteerd door:José Öllers

Selena

Selena

Selena is op 12-07-23 geboren in de opvang, helaas kwakkelt ze al vanaf haar geboorte met problemen waardoor het beter is haar niet te laten verhuizen

Macho

Macho

Macho is geboren in de opvang geboren op 16-06-23 Hij blijft enorm achter in de groei waardoor besloten is hem niet te laten verhuizen Zijn mama kwam als zwanger meisje van 3 maand binnen

Macho wordt volledig financieel geadopteerd door:Sins Arts

Sterre

Sterre

Sterre is ca van medio 2021 ze kwam samen met Nutella in de opvang. Ze was verhuist maar helaas door relatie problemen kwam ze retour aangezien we haar verleden kennen zal ze hier in de opvang blijven wonen

Sterre wordt volledig financieel geadopteerd door:Caroline Swennen

Virgil

Virgil

Boef

Boef

Boef wordt volledig financieel geadopteerd door:Sins Arts

Everest

Everest

Everest van ca dec 2022 en werd door ons in juli 2023 weggehaald is samen met nog 35 andere beren, een groot aantal waren er niet goed aan toe en hebben we helaas niet kunnen redden. Everest was gewond waarvan een beet zijn oog beschadigd heeft, helaas konden we zijn oogje toch niet redden, deze foto was al eerder gemaakt voor als hij toch de adoptie in zou kunnen en de wonden zijn dus toen gefotoshopt

Vyce

Vyce

Vyce wordt volledig financieel geadopteerd door:Gabor Heeres

Joshua

Joshua

Banjo

Banjo

 
E-mailen
Map
Instagram