Stichting Caviaopvang De Reddertjes
Schinveld, Limburg.

Zeugen beschikbaar voor adoptie.

Op deze pagina kunt u u alle zeugen bekijken welke beschikbaar zijn voor adoptie. Klik op de foto van de cavia om haar verhaal te kunnen lezen. Mocht u interesse hebben in één of meer cavia's kunt u vrijblijvend contact op nemen met onze opvang. De kosten voor adoptie van een zeugje bedragen € 20,00, dit is een bijdrage in de kosten die we hebben gemaakt voor de opvang van de cavia.

Zeugjes ter adoptie

Mindy

Mindy

Mindy is geboren rond juli 2020. Omdat Mindy onlangs preventief is ingeënt tegen Bordetella vragen we als tegemoetkoming in de kosten daarvan een iets hogere adoptievergoeding, € 22,50 ipv € 20,- . Wilt u haar een nieuw warm thuis bieden? Neem dan contact met ons op.

Suske en Wiske

Suske en Wiske

Suske en Wiske zijn geboren rond mei 2020. Omdat ze samen een perfect koppel vormen verhuizen ze enkel samen. Omdat Mindy onlangs preventief is ingeënt tegen Bordetella vragen we als tegemoetkoming in de kosten daarvan een iets hogere adoptievergoeding, € 45,- ipv € 40,- voor hen samen. Wilt u deze dames een nieuw warm thuis bieden? Neem dan contact met ons op.

 
E-mailen
Map